Meet the team

Siegfried Cijntje (Personal Trainer)

Sporten en bezig zijn met een gezonde levensstijl is voor mij al op een hele jonge leeftijd begonnen en het is ook altijd iets geweest waar ik tot de dag van vandaag heel veel voldoening en geluk uit haal. Vanaf jongs af aan ben ik karatelessen (Shotokan) en later ook Taekwondo gaan volgen. Deze sport heb ik 14 jaar beoefend en heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu

Jeray van der Wouden (Personal Trainer)

Mijn allergrootste passie ligt absoluut in de sportwereld. Op jonge leeftijd deed ik al aan topsport en heb ik basketbal gespeeld op eredivisie niveau. Hierna ben ik me vooral gaan focussen op voetbal en fitness en merkte al snel dat ik hier verder in wilde.

De afgelopen jaren heb ik veel energie gestoken in de opleiding “Sport en Bewegen”

Mark Bevaart (Eigenaar/Personal Trainer)

Sporten en bewegen is een rode draad in mijn leven. Als pupil ben ik begonnen met het fanatiek beoefenen van judo en voetbal. Aan het einde van mijn loopbaan als professioneel voetballer wist ik al snel dat ik iets met mijn passie voor sporten en bewegen wilde gaan doen. Om deze passie met veel enthousiasme aan cliënten te kunnen overbrengen, heb ik meerdere opleidingen tot fitness professional.

Gijs Hagen (Personal Trainer)

Mijn interesse in de sport heb ik altijd gehad. Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd aan sport gedaan. Voornamelijk thuis in basketbal, hardlopen en krachttraining. In fysieke uitdagingen en hard trainen had ik plezier.

Na de middelbare school wilde ik hierdoor gelijk in dienst. Na de vooropleiding ben ik in dienst getreden bij de luchtmobiele brigade. Helaas, door een blessure, snel moeten stoppen.

Yvonne Snoeij (Personal Trainer)

Sport en bewegen zijn essentieel in mijn leven.

Vanaf jonge leeftijd heb ik jarenlang de paardensport fanatiek beoefend. Paardrijden doe ik nog steeds graag en daarnaast ben ik gaan hardlopen. Omdat ik gedreven ben en blessures wil voorkomen, heb ik een goede aanvulling gevonden in de vorm van kracht- en conditietraining. Wat ook een leuke afwisseling is.

WANTED: Qualified Personal Trainer

Wij zoeken een nieuwe personal trainer om ons team in Spijkenisse te versterken!