Meet the team

Jeray van der Wouden (Personal Trainer)

Mijn allergrootste passie ligt absoluut in de sportwereld. Op jonge leeftijd deed ik al aan topsport en heb ik basketbal gespeeld op eredivisie niveau. Hierna ben ik me vooral gaan focussen op voetbal en fitness en merkte al snel dat ik hier verder in wilde.

De afgelopen jaren heb ik veel energie gestoken in de opleiding “Sport en Bewegen” deze opleiding heb ik samen met verschillende andere fitness en personal training opleidingen met een positief resultaat afgerond.

Verder verzorg ik ook boks trainingen en deze combinatie van kracht, coördinatie, snelheid en lenigheid pas ik ook toe in mijn PT sessies!

Het geeft mij veel voldoening om samen met klanten verantwoord grenzen te verleggen. Daarbij vind ik het belangrijk dat plezier en resultaat voorop staan.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!