Meet the team

Yvonne Snoeij (Trainer)

Sport en bewegen zijn essentieel in mijn leven.

Vanaf jonge leeftijd heb ik jarenlang de paardensport fanatiek beoefend. Paardrijden doe ik nog steeds graag en daarnaast ben ik gaan hardlopen. Omdat ik gedreven ben en blessures wil voorkomen, heb ik een goede aanvulling gevonden in de vorm van kracht- en conditietraining. Wat ook een leuke afwisseling is.

Na afronding van een Hbo-opleiding heb ik ruim 20 jaar in de financiƫle sector gewerkt en vervolgens ben ik overgestapt naar het onderwijs. Bij het uitoefenen van beide beroepen, heeft sporten mijn leefstijl blijvend positief veranderd waardoor ik me fitter, meer zelfverzekerd en gelukkiger voel. Graag wil ik mijn ervaringen delen en overbrengen, daarom heb ik de opleiding EREPS certified Personal Trainer gevolgd. Ik richt me nu al een tijdje volledig op sport, bewegen en gezonde voeding.

Het geeft mij energie, mensen te motiveren om actief bezig te zijn en goed voor zichzelf te zorgen. Naast dat een sterk en mobiel lichaam meer bewegingsvrijheid geeft, maakt het ons ook weerbaarder tegen de veranderingen in het leven.

Rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van ieder individu ga ik graag met je aan de slag om jouw doelstellingen te behalen!