LEVERING

BodyPlatform doet er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, maar in ieder geval binnen 14 dagen na de aankoopdatum.

Jouw bestelling zal worden geleverd op het bezorgadres of afhaalpunt dat jij hebt aangegeven op de website van BodyPlatform.

Op het moment dat BodyPlatform jouw betaling voor de door jou bestelde producten heeft ontvangen, gaat het eigendom van de bestelde producten op jou over.

BodyPlatform spant zich in de door jou bestelde producten compleet en in goede staat af te leveren. In het geval de afgeleverde producten niet compleet zijn of zijn beschadigd, verzoeken wij je zo snel mogelijk met ons contact op te nemen.

Verzending POSTNL:

Pakketpost: €6.95

Brievenbus Verzending: €4.17

RETOURBELEID

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren of inwisselen. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is gestort. Het is mogelijk dat wij de terugbetaling uitstellen totdat we de producten of het bewijs van het verzenden van de producten hebben ontvangen. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Als je niet tevreden bent met je product(en), kun je de overeenkomst binnen de bedenktijd zonder opgave van redenen ontbinden (herroepingsrecht). De bedenktijd begint op de dag nadat je het product hebt ontvangen of op de dag dat een door jou aangewezen derde partij (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen. Je ontvangt een e-mail met retourinstructies. Stuur alle items die je wilt terugsturen van een bestelling in hetzelfde pakket terug, om er zeker van te zijn dat jouw retour zo snel mogelijk wordt verwerkt.