Meet the team

Siegfried Cijntje (Personal Trainer)

Sporten en bezig zijn met een gezonde levensstijl is voor mij al op een hele jonge leeftijd begonnen en het is ook altijd iets geweest waar ik tot de dag van vandaag heel veel voldoening en geluk uit haal. Vanaf jongs af aan ben ik karatelessen (Shotokan) en later ook Taekwondo gaan volgen. Deze sport heb ik 14 jaar beoefend en heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben.

Na het behalen van verschillende fitness- en personal training opleidingen ben ik nu iedere dag bezig met wat ik het allerleukst vind, namelijk trainingen geven en mensen daardoor vaardiger en vitaler maken.

Wil jij het beste uit jezelf halen?  Stel niet uit, wacht niet tot morgen, maar begin vandaag!

Lees verder

Jeray van der Wouden (Personal Trainer)

Mijn allergrootste passie ligt absoluut in de sportwereld. Op jonge leeftijd deed ik al aan topsport en heb ik basketbal gespeeld op eredivisie niveau. Hierna ben ik me vooral gaan focussen op voetbal en fitness en merkte al snel dat ik hier verder in wilde.

De afgelopen jaren heb ik veel energie gestoken in de opleiding “Sport en Bewegen” deze opleiding heb ik samen met verschillende andere fitness en personal training opleidingen met een positief resultaat afgerond.

Verder verzorg ik ook boks trainingen en deze combinatie van kracht, coördinatie, snelheid en lenigheid pas ik ook toe in mijn PT sessies!

Het geeft mij veel voldoening om samen met klanten verantwoord grenzen te verleggen. Daarbij vind ik het belangrijk dat plezier en resultaat voorop staan.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Lees verder

Dana van Brakel (Personal Trainer)

In 2010 heeft mijn zus mij kennis laten maken met fitness.  Het doel was om gezond en fit te blijven. Daarom hebben we samen groepslessen gevolgd, maar eerlijk gezegd heeft het wel even geduurd voordat ik hierin de juiste balans gevonden had.

Personal Training vond ik eigenlijk altijd maar een luxe product tot ik er tijdens de lockdown in 2020 niet meer omheen kon. Ik ben toen zeer zeker het nut gaan inzien van “Personal Training”.

Het aanleren van de juiste bewegingen en oefeningen, het correct samenstellen van trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn natuurlijk van groot belang. Ik vind het leuk en een uitdaging om mensen te helpen in het vinden van die juiste balans, en daarom ben ik een opleiding “personal trainer” gaan volgen.

Inmiddels heb ik mijn EREPS diploma Personal Training behaald en ben ik in de zomer van 2021 toegevoegd aan het team van BodyPlatform.

Samen zoeken we verantwoord naar de juiste balans en een passende uitdaging!

Lees verder

Mark Bevaart (Eigenaar/Personal Trainer)

Sporten en bewegen is een rode draad in mijn leven. Als pupil ben ik begonnen met het fanatiek beoefenen van judo en voetbal. Aan het einde van mijn loopbaan als professioneel voetballer wist ik al snel dat ik iets met mijn passie voor sporten en bewegen wilde gaan doen. Om deze passie met veel enthousiasme aan cliënten te kunnen overbrengen, heb ik meerdere opleidingen tot fitness professional gevolgd.

Tijdens mijn actieve loopbaan als voetballer heb ik een HBO studie afgerond. Daarna ben ik me meer gaan verdiepen in de sport en het menselijk lichaam. Ook hiervoor heb ik enkele gerelateerde opleidingen gevolgd, waaronder de NASM (National Academy of Sports Medicine) opleiding voor Personal trainers. Mijn missie is om mijn ervaring en kennis op het gebied van gezondheid en fitness met mensen te delen en om ze te helpen hun doelstellingen op een leuke en verantwoorde wijze te behalen.

Wij kijken niet alleen naar de training, maar helpen je ook met de juiste voeding, coaching en herstel.

Lees verder

WANTED: Qualified Personal Trainer

Wij zoeken een nieuwe personal trainer om ons team in Spijkenisse te versterken!

Lees verder