Meet the team

Gijs Hagen (Trainer)

Mijn interesse in de sport heb ik altijd gehad. Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd aan sport gedaan. Voornamelijk thuis in basketbal, hardlopen en krachttraining. In fysieke uitdagingen en hard trainen had ik plezier.

Na de middelbare school wilde ik hierdoor gelijk in dienst. Na de vooropleiding ben ik in dienst getreden bij de luchtmobiele brigade. Helaas, door een blessure, snel moeten stoppen.

Dit gedeelte van mijn carrière heeft, voor mij, het grote mentale effect van sporten duidelijk gemaakt. Het liet mij zien dat body en mind tot veel in staat zijn en dat alles mogelijk is tot zover je bereid bent te gaan.

Na de korte tijd bij defensie ben ik de opleiding tot Beweegagoog gestart en heb ik de EREPS4 (Europees gecertificeerd personal trainer) opleiding afgerond.

Hier is mijn liefde voor de achtergronden en wetenschap achter bewegen begonnen.

Momenteel ben ik ook bezig met het opzetten van krachttrainingen voor basketballers.

Hier bij BodyPlatform sta ik als personal trainer enthousiast klaar om je doelen aan te scherpen, realiseren van (sport) specifieke doelen of het werken naar een gezonde duurzame leefstijl.

In mijn PT-sessies ga ik in op voeding, gewicht, spiergroei, kracht en je (intrinsieke) motivatie.

Bij mij kun je ook terecht voor (sport) specifieke kracht en conditietraining, waarbij we samenwerken aan de juiste balans tussen training(en), herstel en voeding. Alles afgestemd op de persoonlijke doelen.