Meet the team

Dana van Brakel (Personal Trainer)

In 2010 heeft mijn zus mij kennis laten maken met fitness.  Het doel was om gezond en fit te blijven. Daarom hebben we samen groepslessen gevolgd, maar eerlijk gezegd heeft het wel even geduurd voordat ik hierin de juiste balans gevonden had.

Personal Training vond ik eigenlijk altijd maar een luxe product tot ik er tijdens de lockdown in 2020 niet meer omheen kon. Ik ben toen zeer zeker het nut gaan inzien van “Personal Training”.

Het aanleren van de juiste bewegingen en oefeningen, het correct samenstellen van trainingsschema’s en voedingsadviezen zijn natuurlijk van groot belang. Ik vind het leuk en een uitdaging om mensen te helpen in het vinden van die juiste balans, en daarom ben ik een opleiding “personal trainer” gaan volgen.

Inmiddels heb ik mijn EREPS diploma Personal Training behaald en ben ik in de zomer van 2021 toegevoegd aan het team van BodyPlatform.

Samen zoeken we verantwoord naar de juiste balans en een passende uitdaging!